Mango


Mango eli Bull Brother's Xtreme saapui Suomeen Unkarista 7.12.. Unkarin-tyttö on uskomattoman ihana luonteinen: avoin, rohkea, energinen ja kiltti. Tyttö tuntuu oppivan asiat todella nopeasti. Rakenteeltaan Mango on upea, tämän kanssa on ilo lähteä kiertelemään kehiä!

Alun vieraskoreuden jälkeen Mango kotiutui ja kiintyi nopeasti. Virtaa ja nokkeluutta ei tältä karvapallolta puutu! Luonnetta Mangosta löytyy paljon. Se ottaa haasteet ilolla vastaan ja taistelee viimeiseen asti asemastaan ja oikeuksistaan (tai ainakin omasta mielestään oikeuksistaan). Pienen jästipään sisällä on kuitenkin paljon rakkautta annettavana ja hellyydenkipeys.

Mangon kasvu on sujunut ongelmitta yhtä peräsuolen pullistumista lukuunottamatta. Tämä onneksi oli kertatapahtuma. Sisäsiisteys on viiden ja puolen kuun ikäisenä lähestulokoon jo opittu. Ruokahalu on hyvä ja Mango on yleensä ruualla motivoitavissa.

Mangon rakenne vaikuttaa edelleen todella lupaavalta. Erityisen upea on Mangon karvanlaatu. Myös vahva kuono-osa ja erinomaiset tassut ovat tehneet vaikutuksen. Häntään olen myös todella tyytyväinen. Kallo-osa puolestaan saisi tytöllä olla hieman leveämpi ja korvat hieman pienemmät ja pyöreämmät. Nämä ovat kuitenkin pikkuseikkoja ja näiltä ominaisuuksilta edustavia yksilöitä löytyy yllin kyllin. Mango nähdään ensimmäisen kerran näyttelykehässä SSKY:n erkkarissa Lahdessa helmikuussa.