Viikonlopusta silkkaa hehkutusta

12.12.2017

Jos pelkkä riemuitseminen ja ylipositiivinen lässytys ärsyttää, kannattaa lopettaa lukeminen tähän.

Perjantai aamuna kello 4 starttasi viikonlopun messari reissu. Kukka oli ilmoitettu lauantaille Pohjoismaiden voittajiin sekä sunnuntaille Voittaja näyttelyyn. Perjantai oli varattu koiran noutaiseen. Tuolloin saatiin käsiimme siis vihdoin Bull Brother's Xtreme, eli nyt koitoisemmin Mango. Mikä vauhti-Pirkko me saatiinkaan! Tyttö otti meidät heti omakseen ja onpa se valloittanut myös kodin koiralauman. Kukka hieman oli näreissään pennusta ja mökötti, mutta rähinöitä ei ole ollut. Mango ymmärtää hienosti antaa tilan vanhemmille ja vanhemmat puolestaan ovat ystävällisiä ja kohteliaita uudelle tulokkaalle.

Alkuperäinen suunnitelmahan siis on, että Mango lähtisi sijoituskotiin, mutta saapa nähdä voiko noin suuresta persoonasta enää luopua, kun sen käsiin on saanut ;) Mango vietti viikonlopun Lopella Mirvan kotona, sillä välin kun me Kukan kanssa pyörittiin kehissä.

Kukka räjäytti lauantaina potin ja sai ensimmäisen tittelinsä vain vuoden ja kymmenen kuun ikäisenä: Pohjoismaiden voittaja napaten sekä sertin, että cacibin! VSP:ksi "jäätiin" upealle Marskille. Onnittelut sinne ROP:lle ja muille menestyneille. Mahtavia koiria oli vastassa.

Kuva: Mirva K.
Kuva: Mirva K.

Sunnuntaina suunnattiin kohti Voittajia suu vielä auki edellisestä päivästä. Hieno päivä oli myös sunnuntai: Kukka oli JUK1 ja sai sertin. Onnea valtavasti sunnuntaina sijoittuneille. Meillä on kyllä paljon hienoja koiria Suomessa :)

Voittajien jälkeen suuntana oli sitten koti, erittäin väsyneenä, mutta myös hyvin onnellisena. Jättisuuret kiitokset taustatiimille: Mirvalle ja Terhille <3 Eipä ole sanoja joilla kuvaisin kiitollisuutta heitä kohtaan.

Lehtisen kontrollikuvausta on jouduttu erinäisten syiden vuoksi siirtelemään. Kuvaus tullaan tekemään sitten vasta tammikuussa. Koska toipuminen on ollut niin erinomaista, voi hyvillä mielin odotella kuvauksen kanssa. Ensiviikolla kevennetään pojan painoa pallien verran, niin helpottaa arki hieman.

Seuraava näyttelyreissu näillänäkymin suuntaa Norjaan. Mangon kanssa lähdemme myös pentukehiä valloittamaan heti kun mahdollista. :)