Uusi vuosi, vanhat kujeet

02.01.2018

Hyvää Uutta Vuotta jokaiselle karvanassulle! Vuosi vaihtui rauhallisesti. Pentu hieman ihmeissään paukkeesta oli, mutta kuten ei yksikään laumamme (kai voi jo puhua laumasta, kun on neljä yksilöä?) jäsenistä, ei Mangokaan paukkuja pelännyt.

Lehtinen pääsee vihdoin polven kontrollikuviin. Hyvillä mielin kuviin ollaan menossa, sillä poika käyttää jalkaa jo täysin terveen jalan lailla! Uudessakin leikkauksessa ehti Lehtinen käymään, kun se kastroitiin. Hyvin on toivuttu siitäkin (tai siis koira on toipunut, perheen ihmismies ei).

Hilma porskuttaa lauman Kuningattarena. Hilma on kyllä kerrassaan mahtava pentujen kanssa. Sen rauhallinen olemus, pitkä pinna ja kunnioitus muita kohtaan antaa hyvän esimerkin pennulle.

Mango kasvaa ja kehittyy. Puntari näytti uutena vuotena 21 kg ja ikää on siis 4,5 kk :O Mutta kyllähän tytöllä luustoa löytyykin. Kaupunkiin on tutustuttu ja sosiaalistettu sen mikä on ehditty. Ihmisiä kohtaan Mango osoittaa suurta ystävällisyyttä ja avoimuutta. Muita koiria kohtaan otetaan jo nyt tiukkaa tuijotusta, joten tämän ominaiusuuden osalta ei ole suuria odotuksia. Ei muuta kuin treenikentille sosiaalistumaan myös sillä saralla... Luonnetta Mangolla löytyy muutoinkin reilusti.

Tuleva vuosi vaikuttaa jännittävälle. Näyttelyitä lähdetään helmikuusta alkaen kiertelemään. Kukan kanssa metsästetään serttiä helmikuun synttäreiden jälkeen Suomessa valioitumista varten ja sitten alamme valloittamaan ulkomaita :) Mango pääsee mätsäreihin ja pentukehiin harjoittelemaan. Ylpeänä voi pikkupalleron kanssa kehiin lähteä <3