Norjan kuulumisia

22.06.2018

Norjan reissulta ei mieleen jäänyt pelkästään upea näyttelytulos, vaan myös henkeäsalpaavan kauniit vuoristomaisemat! Tromssan kaupunkiin olisi ollut mukava tutustua paremminkin. Viehättävät pikkukadut olivat vain täynnä turisteja, ihmettelijöitä ja kannattajajoukkoja, sillä samalle viikonlopulle sattui myös midnight maraton. Juoksureitti vei läpi kaupunginkatujen, joten osa kaduista oli suljettu, mikä hankaloitti entisestään ahtailla kujilla autoilua. Kaduilla käveleskelystä intoa vei puolestaan vesisade...

En voi lakata päivittelemästä sitä, miten upealla paikalla voikaan kaupunki olla! Merenrannalla ja takana lumihuippuiset vuoret. Olisin voinut tuijotella niitä maisemia päiväkausia. Pieni vaellus vuorenjuurella, huipuilta alas solisevan jokiveden vierellä vaivaiskoivumetsässä päätti Tromssaan matkustuspäivän täydellisesti.

Sunnuntai oli näyttelypäivä ja onneksi kelikin suosi. Näillä leveysasteilla helteet ei onneksi yleensä vaivaa, vaan lämpöä oli juuri sopivasti että jaksoi koira ja ihmiset. Kukan etuliikettä muistettiin jälleen arvostelussa ;) Mutta rakenteellinen kauneus, hyvä käytös ja kaunis esiintyminen toivat kuitenkin ROP tittelin, sertin ja cacibin. Näin ollen Kukka on valioitunu myös Norjaan. Seuraavaksi valloitetaan Ruotsi :)