Näyttelykuulumisia

08.06.2018

Mango kävi ensimmäisissä virallisissa luokissa näyttäytymässä Rovaniemen ja Taivalkosken ryhmiksissä. Ensimmäisenä täytyy ylpeänä mainita koiran hieno käytös. Molemmissa arvosteluissa mainittiin Mangon hyvä luonne. Ja sitähän sillä todentotta on.

Rovaniemeltä Mango sai sileän ERI:n. Vaille SA:ta jäätiin, koska Mango on vielä kovin pentumainen. Se on aivan totta. Mango on todella kaunis, mutta vielä ihan kakaran näköinen. Sama oli mielipide Taivalkoskellakin, mutta tuomari katsoi Mangon silti ansaitsevan SA:n ja Taivalkoskelta ensimmäinen Sertikin sitten tuli <3

Erityisesti luusto, rakenne, turkki, ilme ja sivuliike nähtiin hyvänä. Takaliikkeestä mainittiin niiden olevan hieman kapeat. Kyse on tosiaan varsin pienestä kapeudesta ja nimenomaan liikkeessä, seistessä kapeutta ei ole havaittavissa.

Seuraavana reissuun pääsee Kukka. Mangolle alan katselemaan kehiä hieman syksymmälle, jotta ehtii kehittyä. Itse näen hyvänä hitaan kehityksen. Pitkään ja hartaasti kasvaneet yksilöt ovat aikuisena usein niitä upeimpia. :)