Mangon viikonloppu

25.07.2018

Kuvasta kiitokset Reita B.:lle :)
Kuvasta kiitokset Reita B.:lle :)

Mango kävi viikonloppuna Kemi KV:ssa näyttämässä ns. närhen munat. Tyttö tassutteli hienosti VSP:ksi ja sai toisen sertinsä. Tuomarina toimi Esa Ruotsalainen. Nuoren koiran löysyyttä erityisesti selässä vielä näkyy ja ajoittain liike on hieman takakorkea ainakin vielä. Mutta kaunishan tyttö on kuin mikä!

Mango esiintyy hienosti. Käsiteltävyys ja oleminen kehässä on kuin ammattilaisella, ja en voi ottaa kunniaa siitä. Mango vain on luonnonlahjakkuus :)
Kuuma päivä söi kyllä energiaa ja sen huomasin ryhdittömässä seisonnassa. Sitten idiootti omistaja oli jättänyt vielä vesiastian kotiin... Onneksi neuvokas tuttava muistutti, että kakkapussista saa toimivan vesiastiankin.

Muutkin kuin tuomari huomasi Mangon kauneuden ja jo autolta kehälle kävellessä meille ilmoitettiin, että nyt tulee voittajakoira. Toinen taas teki jo pentuvarausta Mangon pennusta. Kyllä mieltä lämmitti. Toivottavasti miehen pentuhaave toteutuu ja Mangosta jälkeläisiä saadaan :) Sitä ennen kuitenkin kasvetaan rauhassa ja etsitään "sitä oikeaa" odotellessa. Deittivinkkejäkin saa antaa, mikäli sinulta sattuu vapaita miehiä löytymään ;)