Koska olen nainen…

25.11.2017

Saan muuttaa mieltäni :)

Olen täällä kaikessa hiljaisuudessa (en ehkä mieheni mielestä niin hiljaakaan) haaveillut omasta tuonnista. Ensin katselin akitoja, mutta jostakin syystä eteeni tupsahteli vain toinen toistaan upeampia amerikanakitoja. Nyt ollaan siinä tilanteessa, että kerrassaan ihana Bull Brother's Xtreme (synt. 13.8.-17) on tulossa Unkarista Suomeen joulukuun 6. pv! Kiitokset tästä mahtavasta tytöstä Zoli Polgárille!

Xtremen suvusta löytyy mahtavia koiria, kuten Stecal's Prada (yksi suosikeistani), upea rakenteinen Caliente Amor, ihana jässikkä Ruthdales The Governor. Yksi mukavimmista jutuista suvussa on se, että sieltä löytyy samoja koiria, joita on Lehtisen takana! Lehtisestä ei pentuetta saa, joten Xtremen kautta pääsen hieman kuitenkin jatkamaan jotain Lehtisestä, joka on koira upeimillaan!

Varsinaisesti mitään uutta verta tämä ei siis Suomeen tuo, mutta tästä on hyvä aloittaa. Suvut ovat antaneet hyvää jälkeläisnäyttöä ja ehkäpä sulhoksi sitten aikanaan valikoituu jotain persoonallisempaa. ;) Xtreme vaikuttaa ennenkaikkea lupaavalta yksilöltä itsessään!

Nyt siis yhteistyökykyistä, näyttelyistä kiinnostunutta sijoituskotia etsii amerikanankita narttu Bull Brother's Xtreme. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä 040 541 83 07, sähköpostilla katjaeronen@outlook.com tai facebook sivujemme kautta @kennelpinestreets.

Töissä olen arkisin 8-16, jolloin en pysty vastaamaan.